fbpx

Despre Noi

 

Povestea Vizual Optic a început din dorința de a practica și oferi servicii și produse de înaltă calitate, folosind aparatură de ultimă generație, la un preț cât mai avantajos. Misiunea noastră este conturată în jurul acestui obiectiv principal. Vrem să transformăm nevoile dumneavoastră în ceea ce privește vederea la cea mai înaltă calitate, într-o experiență plăcută, adaptată fiecărei nevoi.  Prin consultațiile oferite de echipa noastră de experți calificați dorim să satisfacem fiecare necesitate vizuală.

 

Urmărim constant tendințele în materie tehnologică și noile produse care apar pe piață astfel încât să oferim în cabinetele Vizual Optic servicii precise, calitative cu aparatură la cele mai înalte standarde. Echipa noastră este formată doar din specialiști acreditați în domeniu, cu experiență și accent pe calitatea serviciilor, astfel încât fiecare experiență să fie optimă nu doar la nivel de expertiză ci și la nivel personal. Vrem ca toți cei care ne trec pragul să simtă căldură, confort și deschidere față de orice propuneri și întrebări.
Întrucât urmărim să avem cele mai avantajoase prețuri, la Vizual Optic oferim consultații optometrice gratuite, pentru a testa sănătatea vederii dumneavoastră și a determina ulterior în ce masură o putem îmbunătăți.
Suntem în continuu progres, mereu deschiși către noi perspective și practici, astfel încât experiențele noastre să se suprapună cu ale dumneavoastră și să formeze colaborări memorabile.